Maskinstation og entreprenør – til at regne med – rimelige priser
Maskinstation og entreprenør – til at regne med – rimelige priser

Om os

Vi udfører alt i; entreprenør-, landbrugs-, maskinstations-arbejde, kloakservice, nedbrydning, snerydning i Pandrup, Kaas, Moseby, Jetsmark, Jammerbugt.

Vi udfører entreprenør-, landbrugs/maskinstation- og kloakservice-opgaver for firmaer, private og offentlige.

De opgaver vi løser spænder bredt og kan fx være rensning af kloak og tømning af septiktank i sommerhus eller helårsbeboelse, etablering af dræn, udgravning til sokkel, udgravning af søer, etablering af veje, levering af sand og grus og jord, planering af grunde, nedbrydning af gamle bygninger, græsslåning, snerydning på abonnement, samt alt maskinstationsarbejde som pløjning, harvning, såning, gødskning, mejetærskning, slåning af hø, salg af halm og hø m.m.

Vi udfører opgaver i vores lokalområde; Kaas, Pandrup, Blokhus, Hune, Saltum, Løkken, Moseby, Aabybro, Birkelse, Biersted, Jammerbugt Kommune, men også i det øvrige Nordjylland som fx Aalborg, Nørresundby, Brønderslev, Hjørring.

Vi har en bred maskinpark med bl.a; rendegraver, gummiged, gravemaskine, traktorer, landbrugsredskaber, vogne, mejetærsker, kloakservice bil, slamsuger, spulebil, teleskoplæsser, lastvogn, containere, redskabsbærere, minitraktorer, fejekost, græsslåmaskiner, snerydningsmaskiner …


Generationsskifte på Kaas Maskinstation Aps.

Ved generationsskifte på Kaas Maskinstation Aps har vi modtaget EU-midler. Dette er noget som man kan søge for at sikre generationsskrifte af sin virksomhed. Disse EU-midler er blevet omplaceret i forskellige puljer, hvilket giver mulighed for at søge samt fået del af disse EU-midler på.

I linket neden for kan man læse yderligere om tilskuddet.

Kontakt Henrik tlf. 4046 1657 eller Paw tlf. 6013 8328 eller pr. mail (klik på linjen)

Læs mere under: Entreprenør – Landbrug/maskinstation Kloakservice