Persondata- og cookiepolitik

Kaas Maskinstation
Persondata- og cookiepolitik

Dette dokument er sidst ændret
D. 06-06-2018

Firmaoplysninger
Kaas Maskinstation og Landbrug V/Henrik Højer
Lundergaardsvej 8
9490 Pandrup
Tlf. +45 9824 5057
E-mail kontor@kaasmaskinstation.dk

Hjemmesidens adresse
www.kaasmaskinstation.dk

Hvorfra drives hjemmesiden
Siden drives lokalt i Danmark

Persondata
Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Vi registrerer og ajourfører oplysninger som er relevante for vort samarbejde med kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

Hvis du sender en jobansøgning til os vil den blive behandlet med største diskretion og vil blive slettet efter endt behandling.

Cookies
Vores hjemmeside anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobiltelefon eller tablet med det formål at tælle besøg på hjemmesiden, genkende brugeren og huske indstillinger. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledninger hertil på internettet, søg efter “slet cookies”.

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere, at siden ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Hjemmesiden indeholder cookies fra tredjeparter som; WordPress og modul for besøgsstatistik.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Vi vidergiver kun oplysninger hvor det er relevant, som fx i en opgave vi udfører, hvor underleverandør, Kommune, Region eller andre myndigheder skal have dine kontaktoplysninger som et nødvendigt led i opgaven.

Vi indsamler ikke data om dine søgeinteresser i annonceøjemed. Vi sælger ikke dine persondata.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke persondata, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til Henrik Højer på kontor@kaasmaskinstation.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine persondata, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.